Doe-het-zelf Diva’s

Diva’s kids

Aanmelden

Doel van de lessen is om kinderen hun creativiteit te stimuleren. Daarbij leren ze zelf keuzes maken in welke materialen te gebruiken en zo zelfstandig mogelijk een project te maken. Maar het allerbelangrijkste is toch het plezier ervaren in het maken van unieke werkstukken.

Hoe leuk is het als je straks vol trots met je eigengemaakte gymtas naar school gaat? Je kunt zelf kiezen welke stof en koord je gebruikt zodat het helemaal naar jouw smaak wordt.

 

In de lessen kun je ook werken aan unieke cadeautjes voor je hele familie, vriendinnetjes en misschien zelfs wel een vriendje. Je kan bijvoorbeeld een scruncie voor in het haar, make-up tasje, pennen-etui of -rol maken.

Je wordt hierbij begeleidt en al doende leer je omgaan met naald en draad en ook de naaimachine. Onze naaimachines zijn voorzien van een snelheidsbegrenzer zodat je altijd op een rustig tempo kunt naaien.

Deze cursus is inclusief:

  • Materialen voor kleine projecten
  • Patroonpapier
  • Thee
  • Gebruik naaimachines
  • Gebruik naaibenodigdheden

Wil je je zoon of dochter aanmelden voor een groepsles voor de kinderen? Maak dan hier een account aan, klik op de link in de toegestuurde e-mail (check evt. je spamfolder) en vul het formulier in. Na het invullen van het formulier ontvang je een ontvangstbevestiging.

Ook zo'n zin gekregen in groepslessen?