Doe-het-zelf Diva’s

Diva’s kids

Doel van de lessen is om kinderen hun creativiteit te stimuleren maar ook doorzettingsvermogen, procesmatig werken, doorgeven van de opgedane kennis aan andere leerlingen, leren dat fouten maken mag en dat “de weg” net zo belangrijk is als het eindresultaat. Daarbij leren ze zelf keuzes maken in welke materialen te gebruiken en zo zelfstandig mogelijk een project te maken. Maar het allerbelangrijkste is toch het plezier ervaren in het maken van unieke werkstukken.

Hoe leuk is het als je straks vol trots met je eigengemaakte gymtas naar school gaat? Je kunt zelf kiezen welke stof en kleur koord je gebruikt zodat het helemaal naar jouw smaak wordt.

Je wordt hierbij begeleidt en al doende leer je omgaan met naald en draad en ook de naaimachine. Onze naaimachines zijn voorzien van een snelheidsbegrenzer zodat je altijd op een rustig tempo kunt naaien.

Deze cursus is inclusief:

  • Materialen voor kleine projecten
  • Patroonpapier
  • Thee
  • Gebruik naaimachines
  • Gebruik naaibenodigdheden

In de lessen kun je ook werken aan unieke cadeautjes voor je hele familie, vriendinnetjes en misschien zelfs wel een vriendje. Je kan bijvoorbeeld een scrunchie voor in het haar, make-up tasje, pennen-etui of -rol maken.

Wil je je zoon of dochter aanmelden voor een naailes voor de kinderen? Maak dan hier een account aan, je krijgt dan meteen een kredietpunt om een proefles voor je kind in te plannen op de online agenda. Als je kind dan verder wilt met de lessen wordt deze proefles verrekend met de eerstvolgende aankoop van kredietpunten voor de lessen.

Ook zo'n zin gekregen in groepslessen?