Doe-het-zelf Diva’s

Lesrooster

Op deze pagina vindt u een overzicht van het lesrooster bij Doe-het-zelf Diva’s.

Als je mee wilt doen met een proefles, de snuffelcursus,  basiscursus of  groepslessen, dan kijk je op welk tijdstip je de les(sen) wilt volgen en plan je dit zelf in op de online agenda.

De online agenda werkt met een kredietsysteem waarbij iedere kredietpunt een les van twee uur is.  Je maakt eerst een account aan, dan kies je een lesuur, koopt krediet voor de gewenste les(sen). Je kunt daarna betalen met Ideal of Paypal en dan boek je je deelname(s).

Mocht je een keer niet kunnen dan kan je tot 24 uur van tevoren je les nog verwijderen. Het systeem geeft dan je kredietpunt(en) van je verwijderde les(sen) terug op je account zodat je opnieuw kunt inplannen. Het beste is om meteen te herplannen zodat je lessen doorlopen.

Er zit een houdbaarheid op de lessen vanwege het anders wegzakken van kennis en het vastlopen van het rooster. De geldigheid zie je wanneer je de lessen aanschaft. Houd hier dus rekening mee. Een uitzondering hierop is de Groepsles gevorderden van 12 lessen, deze zijn onbeperkt houdbaar.

Is een lesuur vol dan kun je jezelf op de wachtlijst plaatsen en krijg je minimaal 24 uur van tevoren een e-mail op het door jou opgegeven adres als er toch een plek is vrijgekomen. Vanzelfsprekend moet je dan wel je inbox in de gaten houden en evt. je spam box checken.

Je kunt hier inloggen op de online agenda.

Volwassenen vanaf 18 jaar

Dagen Tijden
Maandag t/m donderdag 19.00-21.00 uur
Woensdag t/m vrijdag 10.00-12.00 uur

Kids van 8 t/m 12 jaar 

Dagen Tijden
Maandag & donderdag 15.30-17.30 uur
Woensdag 13.30-15.30 uur

Vakanties en feestdagen

Wij volgen de vakanties voor de regio Noord zoals deze via de Rijksoverheid worden gepubliceerd hun website.

Verder zijn wij gesloten op de officiële feestdagen zoals deze vermeld staan op de website van de Rijksoverheid.

Ook zo'n zin gekregen?