Doe-het-zelf Diva’s

Groepslessen

Aanmelden

Bij de groepslessen voor volwassenen en kinderen begin je met het kiezen van een patroon waarbij er rekening gehouden wordt met je naai-ervaring.

Als eerste project begin je met een rokje. Het gaat erom dat je in dat eerste werkstuk de basisprincipes leert van het naaien.

De benodigde patronen zijn aanwezig en kun je tijdens de les gebruiken. Naaibenodigdheden, stof en fournituren schaf je zelf aan en kun je dus ook naar eigen budget kiezen. Als je dat wilt kan ik je adviseren waar je deze spullen kunt kopen.

De lessen duren 2 uur en alle cursisten werken op eigen tempo en niveau. Er wordt gewerkt in groepen van minimaal 4 personen. Wanneer je thuis verder wilt met je project dan kun je instructies van mij meekrijgen. Je bent niet verplicht om thuis verder te werken dus ben je als je dat wilt vrij van “huiswerk”.

Wil je jezelf aanmelden voor een groepsles? Klik dan hier. Wil je je zoon of dochter aanmelden voor een groepsles voor de kinderen? Vul dat dit formulier in. Na het invullen van het formulier ontvang je een ontvangstbevestiging.

Ook zo'n zin gekregen in groepslessen?