Doe-het-zelf Diva’s

Workshop

De Workshop

Zin om creatief bezig te zijn, te ontdekken of naaien jouw nieuwe hobby wordt of wil je je verder verdiepen in naaitechnieken?

Kom dan naar één van de Doe-het-zelf Diva’s workshops en leer verschillende (basis)vaardigheden en naaitechnieken. Eens per maand wordt er op zondag een inspirerende en informatieve workshop gegeven. Een workshop duurt ongeveer vier uur en is inclusief materialen, koffie en thee.

Voor wie?

Iedereen vanaf 8 tot 88 jaar mag meedoen. Aanmelden kan via de online agenda. Maak een account aan als je dat nog niet hebt en schaf kredietpunten aan voor de workshop. Je ontvangt een bevestiging via de mail als je jezelf hebt ingepland. Er zijn maximaal 8 deelnemers per workshop, dus schrijf je snel in, want vol is vol.

Duur

Ongeveer 4 uur per workshop.

Deze cursus is inclusief

  • Patroonpapier
  • Gebruik naaimachines
  • Koffie en/of thee
  • Gebruik naaimachines
  • Gebruik lockmachines en lockgaren
  • Gebruik van tekenmaterialen zoals potloden, gum, liniaal, papierschaar

Wat leer je?

Per workshop is er een keuze tussen een beginners project of verdieping in een techniek. Op dit moment zijn de workshops vooral voor beginners die willen ontdekken of deze hobby voor hen is.

De workshops voor verdieping zijn op dit moment in ontwikkeling. Ze worden in overleg met de huidige cursisten samengesteld.

Ook zo'n zin gekregen in een workshop?

Kosten

De kosten van de workshop bedragen € 65,- of als je al kredietpunten hebt, twee kredietpunten.

Beschikbare uren

Een keer per maand op de zondag. Je kunt de workshop zelf inplannen Hiervoor log je in op de online agenda en koopt dan eventueel kredietpunten voor de workshop (geldigheid 24 weken) Bij aankoop zie je hoeveel weken de kredietpunten geldig zijn en je boekt je dan binnen die periode.

Ook zo'n zin gekregen in een workshop?