Het kabinet heeft besloten om de avondsluiting te verzwaren tot een tijdelijke lockdown van 19 december tot en met 14 januari 2022. Daarom zijn wij van 19 december 2021 tot en met 14 januari 2022 gesloten voor publiek. Hopelijk kunnen we daarna weer lekker aan de slag!

In deze lockdown maak ik weer gebruik van de extra, weliswaar verplichte,  vrije tijd om zelf te naaien. Het is voor iedereen een beetje zoeken naar balans en voor mij is dan naaien een heerlijke bezigheid. Momenteel naai ik thuis en is het een beetje chaotisch in de huiskamer. Heb sinds een jaar wel de kamer van mijn inmiddels uitwonende dochter tot mijn beschikking maar zit liever in de huiskamer. Ik heb daar mijn favoriete radio zender opstaan, Soul Radio en zet dan de strijkplank klaar. Op de eettafel liggen al mijn spullen en de naaimachine staat op het bureautje. Er staat ook een paspop die het werken vaak makkerlijker maakt als je even moet uitzoeken hoe het er nou precies uit moet zien. Kom dan heerlijk in mijn flow. Kortom, de lockdown is niet ideaal maar we maken er het beste van!